Sponsor stelt zich voor: asics

The asics story

ASICS. Een naam met een betekenis. Kihachiro Onitsuka richtte ASICS op in 1949, kort nadat hij was teruggekeerd uit de Tweede Chinees-Japanse Oorlog. Hij was ervan overtuigd dat je met beweging de geest van de mens kon verheffen. Zijn doel was zijn volk te helpen om te herstellen van de oorlog.

ASICS staat voor ‘Anima Sana In Corpore Sano’, oftewel ‘een gezonde geest in een gezond lichaam’. We geloven in het positieve effect van sport op zowel het lichaam als de geest.

Kaizen

Continue verbetering van design (de Kaizen filosofie), door wetenschap te combineren met unieke materialen, met als doel om perfecte producten te ontwikkelen en daarmee uiteindelijk de wereld beter te maken door beweging en sport.

ASICS & NN Marathon Rotterdam

Bij ASICS streven we ernaar om alle hardlopers te ondersteunen met de best mogelijke producten. Ongeacht talent, ervaring en niveau. Bovenal willen we zoveel mogelijk mensen inspireren te gaan hardlopen en daarmee een gezonde geest in een gezond lichaam te bereiken.

De langdurige samenwerking met de befaamde NN Marathon Rotterdam zien we als een mooie kans om deze ambities kracht bij te zetten.

Running Never Felt Better

ASICS biedt voor ieder type loper een passende schoen. Voor de startende lopers, de geoefende lopers, de neutrale lopers, de snelste lopers.

Dus of je nu je allereerste marathon loopt of er inmiddels al meerdere gelopen hebt. Een tijd onder de 3 uur nastreeft of je puur wil finishen ongeacht de tijd – onze nieuwe ASICS Running collectie heeft voor ieder type loper de juiste en meest comfortabele schoen. Voor zowel wedstrijden als trainingen.