Business runs

Zondag 13 april 2025

Geniet samen met collega’s van de unieke ambiance van een internationaal topevenement tijdens de NN Marathon Rotterdam. Zet een sportieve prestatie neer door deelname aan de Business Runs!

Deelname aan en trainen voor de Business Runs zorgt niet alleen voor een goede onderlinge sfeer, maar ook voor gezonde en actieve werknemers die bruisen van de energie. Het is een perfecte teambuilding. Samen gaan jullie #demooiste voltooien!

Als je je via KWF inschrijft én 750 euro of meer aan sponsorgeld ophaalt, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt!

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

aan welke business runs doen jullie mee?

Business estafette marathon

4 personen - 42,195 KM

De Business Estafette Marathon is al vele jaren een bijzonder populair onderdeel van de NN Marathon Rotterdam. Vier collega’s lopen hierbij in estafette vorm en leggen zo samen de hele marathon afstand af. Een team bestaat uit 4 personen.

Loper 1 – 9 km
Loper 2 – 12 km
Loper 3 – 8,5 km
Loper 4 – 12,5 km

 • Tarief 1 € 545,- excl. btw

  1 t/m 300 teams

 • Tarief 2 € 575,- excl. btw

  t/m uitverkocht (750 teams)

Business duo marathon

2 personen - 42,195 KM

Bij het onderdeel Business Duo Marathon lopen twee teamleden beide een halve marathon (21,1 km). Beide lopers krijgen zo de fantastische sfeer met honderdduizenden toeschouwers op de Coolsingel mee. Een team bestaat uit twee personen.

 

 

 

 • Tarief 1 € 350,- excl. btw

  1 t/m 300 teams

 • Tarief 2 € 375,- excl. btw

  t/m uitverkocht (750 teams)

Extra te bestellen: Business lounge arrangement

Business Runners en genodigden worden bij dit arrangement op zondag 13 april ontvangen in de exclusieve Business Runs Lounge. De locatie is het prachtig verbouwde Hilton Hotel Rotterdam. Het vertrekpunt naar de wisselpunten voor de Business Estafette Marathon en Business Duo Marathon lopers ligt op ongeveer 200 meter.

Lopers en genodigden worden ’s ochtends ontvangen met koffie, thee en iets lekkers. Er is kleedgelegenheid aanwezig en de mogelijkheid om de wedstrijd live via een groot scherm samen met jou collega’s en/of relaties te volgen. 

Na afloop worden de Business Runners ontvangen in de Business Runs Lounge waar zij kunnen genieten van een gezellige borrel met broodjes. Op het podium is er ook na de finish nog de gelegenheid om teamfoto’s te maken. De prijsuitreiking van de Business Runs vindt eveneens plaats in de Business Runs Lounge.

Voor vragen over de Business Runs Lounge kun je contact met ons opnemen. Toegang is te bestellen bij registratie van de teams.

 • Toegang Estafette Marathon €255,- excl. btw

  4 personen + 1 begeleider

 • Toegang Duo Marathon €175,- excl. btw

  2 personen + 1 begeleider

 • Toegang extra gasten €55,- excl. btw

  Per persoon

Inbegrepen in het arrangement

parcours NN Marathon Rotterdam

Parcours

42,195 km

De NN Marathon Rotterdam is een echte stadsmarathon. Als deelnemer aan de Business Runs loop je over hetzelfde parcours als de marathonlopers. Ieder teamlid loopt een gedeelte van het parcours.

Direct na het startschot loop je over de Erasmusbrug richting het zuiden van Rotterdam. Onderweg passeer je highlights als Stadion Feijenoord en Ahoy voordat je weer over de Erasmusbrug loopt. In de laatste kilometers loopt je een lus rondom de Kralingse Plas en passer je Rotterdamse iconen als de Kubuswoningen en de Markthal. Uiteindelijk finish je als een held op de Coolsingel, waarbij toeschouwers je het laatste zetje zullen geven en je beloond wordt met veel gejuich, geklap en een medaille. Een herinnering voor het leven.

limited edition asics shirt

Voor de NN Marathon Rotterdam wordt een limited edition hardloopshirt van Asics ontworpen. Deze is als deelnemer aan de Business Runs inbegrepen bij je inschrijving.

Tijdens het inschrijven kan iedere deelnemer zijn of haar maat doorgeven. Indien je al ingeschreven bent, kun je de maat aanpassen via je persoonlijke dashboard. De link naar je persoonlijke dashboard vind je in de bevestigingsemail die je hebt ontvangen bij je inschrijving.

Wil je weten welk maat je moet kiezen? Bekijk de maattabellen. 

Shirt van vorig jaar

Binnenkort maken we het design van het shirt van de 44e editie bekend!

ren tegen kanker

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. 

eXTRA INFO

Heb je hulp nodig bij het uitnodigen van de teamleden? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar het dashboard van de contactpersoon van het bedrijf, dit kan via de link in de bevestigingsmail.

2. Klik op “toevoegen of wijzigen van teamleden”. 

3. Nodig een teamlid uit door het e-mailadres in te typen en vervolgens op versturen te klikken. De deelnemer ontvangt een uitnodiging per mail. Ook is het mogelijk om hier zelf alle deelnemers handmatig toe te voegen.

4. Via de link in de uitnodigingsmail komt de deelnemer in het registratieformulier. De deelnemer vult deze in en hoeft niet te betalen. De deelnemer kan er wel voor kiezen om extra producten te kopen indien van toepassing. Bijvoorbeeld een medaille graveren of BibBits, deze rekent de deelnemer dan af in het winkelwagentje 

5. De registratie komt vervolgens in het dashboard van de contactpersoon als voltooid te staan. Zo kan de contactpersoon bijhouden hoeveel plaatsen er voltooid, uitgenodigd en openstaand zijn.

Waar bevinden de wisselpunten van de Business Runs zich?
De wisselpunten van de Business Esatfette Marathon bevinden zich op de volgende locaties:

1e loper Start om 9:00 uur op de Schiedamsedijk
2e loperWisselpunt 1: 10 km (Pascalweg)
3e loper / 2e loper Duo Marathon Wisselpunt 2: 21 km (Dorpsweg)
4e loperWisselpunt 3: ca. 30 km (Mariniersweg), loper finisht op de Coolsingel

De deelnemers van de Business Estafette Run lopen respectievelijk 9 km – 12 km – 8,5 km – 12,5 km. 

De wisselpunten zijn herkenbaar aan de grote borden in de wisselzone met opschrift “wisselpunt” 1, 2 of 3. De wisselpuntvakken bevinden zich parallel aan het marathonparcours. Voor het wisselpunt worden de lopers van het parcours afgeleid en na het wisselpunt komt men weer op het marathonparcours. Houd je aan de instructies van de medewerkers van de organisatie op de wisselpunten. Spreek van te voren een plek af in de wisselzone voor een snelle wissel.

 

LOPER 1 – START SCHIEDAMSEDIJK

De start van de NN Marathon Rotterdam vindt plaats op de Schiedamsedijk (ter hoogte van Mainport hotel) om 9:00 uur. De 1e loper is ingedeeld in een startwave op basis van de bij inschrijving opgegeven verwachte eindtijd van het team. Op het startnummer staat een cijfer dat overeenkomt met de wave waarin de loper moet starten. Er wordt in 5 waves gestart en deze startwaves volgen elkaar kort op. De startwave-vakken (1, 2, 3, 4 en 5) zijn duidelijk aangegeven met grote gele borden.

 

LOPERS 2 EN 3 VERTREK NAAR WISSELPUNTEN – PER BUS

Lopers 2 en 3 vertrekken met de bus vanaf het Pompenburg naar het wisselpunt;
Loper 2: Vertrek bussen naar wisselpunt 1 (9 km) Pascalweg ± 08:15 uur
Loper 3 (en loper 2 Business Duo Marathon): Vertrek bussen naar wisselpunt 2 (halve marathon) Dorpsweg ± 08:50 uur

De bussen staan opgesteld bij bushalte Pompenburg, (vlak bij de gele brug) nabij het Hofplein. Deze bussen hebben stickers op de voorzijde van de bus. Medewerkers van de organisatie zullen assistentie verlenen. De bussen zijn uitsluitend bestemd voor deelnemers, dus niet voor begeleiders. Toegang wordt verleend op vertoon van het Business Run startnummer.

LET OP: De lopers voor de Business Duo Marathon stappen ook in de bus voor wisselpunt 2. Zorg dat je tijdig bij de juiste bus bent! Op de bussen is duidelijk vermeld naar welk wisselpunt zij vertrekken.

 

LOPER 4 – WISSELPUNT 3 MARINIERSWEG

Er worden geen bussen ingezet naar het 3e wisselpunt. Dit wisselpunt bevindt zich op loopafstand van de finishlocatie.

 

DIENSTREGELING TERUG NAAR POMPENBURG

In de nabijheid van wisselpunten 1 en 2 staan de bussen opgesteld die deelnemers terugbrengen naar de Pompenburg.

Bussen vanaf wisselpunt 1 naar Pompenburg ± 10:30 uur
Bussen vanaf wisselpunt 2 naar Pompenburg ± 11:50 uur

Bovenstaande vertrektijd is onder voorbehoud. Indien alle deelnemers zich in de bussen gemeld hebben of als een bus vol is, kan het voorkomen dat de bus eerder vertrekt. De medewerker van de organisatie bepaalt wanneer de bus vertrekt. Ook de bus terug naar de Pompenburg is alleen bestemd voor deelnemers.