the Marathon Rotterdam Walk

Zaterdag 12 april

Wil jij ook de highlights van de NN Marathon Rotterdam ontdekken, maar wandel je liever? Deze editie kun je opnieuw meedoen aan The Marathon Rotterdam Walk. Bij deze stadswandeling wandel jij de dag voor de NN Marathon Rotterdam door de stad, leer je meer over de marathon en finish je ook op de Coolsingel. 

De hele route van 5, 10 of 15 km is aangegeven met pijlen. Onderweg wandel je langs meerdere muzikale acts, kun je op de informatieborden meer te weten komen over de highlights en zijn er stempelposten. 

Als je je via KWF inschrijft én 750 euro of meer aan sponsorgeld ophaalt, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Wandel tegen kanker-shirt!

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Routes

5, 10 en 15 km

Bekijk de wandelroutes

Op zaterdag 12 april gaan we weer massaal wandelen door Rotterdam tijdens The Marathon Rotterdam Walk. Met mooie routes en een bezoek aan diverse locaties is het een prachtig evenement voor de wandelliefhebber. De route hebben we volledig voor je uitgestippeld, je hoeft alleen maar de bordjes te volgen. Onderweg kom je verschillende stempelposten tegen, hier kun je een stempel halen voor jouw wandelkaart. 

Na afloop krijg je nog een mooie herinnering van ons mee naar huis: een unieke wandelpin!

Samen maken we er een feestje van!

The Marathon Rotterdam Walk is jaarlijks een écht wandelfeest. Onderweg zorgen we voor entertainment met muziek en krijg je wat te eten en drinken. De wandeltocht is een belangrijk onderdeel van de zaterdag. Ben jij er dit jaar ook bij?

wandel tegen kanker

Wandel tegen kanker tijdens The Marathon Rotterdam Walk, en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Hoe kan jij bijdragen?

  • Maak een actiepagina aan
  • Ga aan de slag om geld op te halen
 

Lukt het jouw om voor 1 april 500 euro of meer op te halen? Dan beloont KWF jou met een gratis startbewijs en een gratis Wandel tegen kanker-shirt. Zo wandel je in stijl mee in Rotterdam. Haal je het doelbedrag niet op tijd? Dan krijg je uiteraard de gelegenheid om zelf je startbewijs kopen. Je loopt hoe dan ook mee in Rotterdam. Alle bedragen zijn welkom en KWF waardeert iedereen die zich inzet.

Highlights op de route

Tijdens The Marathon Rotterdam Walk ontdek je de stad op een unieke manier en kom je langs iconische highlights van de stad. Binnenkort maken we de highlights van de route bekend!

Coolsingel

Finish

Praktische info

De routes van 5, 10 en 15 km zijn aangegeven met gele pijlen, volg deze pijl om op de route te blijven. Tijdens de wandeling kun je genieten van vele informatieborden, de muzikale acts, een fotopunt en de gezellige stempelposten met versnaperingen. 

Tip: neem een eigen waterfles of bidon mee om deze bij te vullen bij de watertappunten die je onderweg tegenkomt. Je vindt deze punten bij de Kubuswoningen, Maashaven Noordzijde, Noordereiland en bij Hotel New York.

Op vrijdag 11 april (10.00 – 20.00 uur) en op zaterdag 12 april (07.00 – 10.30 uur) kun je jouw wandelkaart ophalen tijdens de Marathon Sport Expo in het Postillion Convention Centre WTC Rotterdam (Beursplein 37, 3011 AA Rotterdam). Wij adviseren om op vrijdag jouw wandelkaart op te halen, omdat de Marathon Sport Expo dan ook open is. Deze gratis beurs vormt het kloppend hart van de NN Marathon Rotterdam waarin je mooie deals vindt en het enthousiasme voelt van het sportweekend. Op zaterdagochtend vóór de wandeling zijn de stands niet geopend.

Het programma volgt binnenkort.

Op de routes passeer je naast diverse Rotterdamse highlights ook stempelposten waar je met jouw wandelkaart een stempel op kunt halen. Bij de stempelposten ontvang je ook wat te eten of drinken. 

De locaties van de stempelposten worden later bekendgemaakt.