Your Marathon Challenge

Zaterdag 12 april

Wil jij net als een van de vele duizenden hardlopers ook eens finishen op de Coolsingel maar is het voor jou (nog) niet haalbaar om dit hardlopend te doen? Dit is jouw kans om als wandelaar te finishen op de heroïsche Coolsingel. Wandel voorafgaand aan het marathonweekend samen met je stadsgenoten 41 km. Volbreng zaterdag 12 april gezamenlijk de laatste 1,195 km en voltooi hiermee jouw eigen marathon.

Hoe kun je meedoen?
Kom zelf in beweging met de Your Marathon Challenge. Wandel in de periode voorafgaand aan de NN Marathon Rotterdam samen met je wijkgenoten, vrienden of familie 41 kilometer per persoon. Hoe en wanneer je de 41 km bij elkaar wandelt is helemaal aan jou. Ga wandelend naar de supermarkt in plaats van met de auto en wees creatief! Spaar je kilometers op in aanloop naar de Your Marathon Challenge. Met de stempelkaart kun je je kilometers bijhouden.

Ben je benieuwd welke wandelgroepen er allemaal zijn in Rotterdam waar je mee kan wandelen? Neemt contact op met Sportregie.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

Parcours

1.195 km

Bekijk het parcours

De start van de Your Marathon Challenge is op de Coolsingel, vlakbij het WTC waar de Marathon Sport Expo is. Vanaf hier loopt het parcours richting Leuvehaven naar de Erasmusbrug en keert van daaruit terug naar de beroemde Coolsingel. De finish is voor het Stadhuis waar onder dezelfde finishboog loopt als de marathonlopers. Hier ligt ook een welverdiende medaille voor je klaar!

Samen maken we er een feestje van!

De Your Marathon Challenge is ieder jaar een waar spektakel! 

Spelregels

  • Schrijf je individueel in voor een kleine bijdrage;
  • Voor 12 april doe jij je best om (samen met je wijkgenoten) 41 kilometer bij elkaar te wandelen, de laatste 1,195 km leg je tijdens het evenement af;
  • Je mag hulpmiddelen gebruiken, zoals een rolstoel, handbike, scootmobiel, etc om het parcours af te leggen;
  • Er is geen tijdsregistratie, het is geen competitie of wedstrijd;
  • Iedereen mag meedoen, er is geen minimumleefijd;
  • Snelheidslimiet van max. 15 km / per uur.

Stempelkaart
Wil je je bewogen kilometers bijhouden? Maak dan gebruik van onze stempelkaart.

Download de stempelkaart en print deze uit. Zo kun je iedere keer dat je in beweging komt de voltooide kilometers afstrepen.

wandel tegen kanker

Wandel tegen kanker tijdens de Your Marathon Challenge, en draag direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.

Lukt het jouw om voor 1 april 500 euro of meer op te halen? Dan beloont KWF jou met een gratis Wandel tegen kanker-shirt. Zo wandel je in stijl mee in Rotterdam. Alle bedragen zijn welkom en KWF waardeert iedereen die zich inzet.