Goede doel

KWF Kankerbestrijding

Al ruim 40 jaar is de NN Marathon Rotterdam de mooiste. Tienduizenden hardlopers komen vanuit alle windstreken om de unieke sfeer in Rotterdam te ervaren. Aangemoedigd door duizenden enthousiaste supporters langs het parcours en finishen op de Coolsingel.

Ook dit jaar steunt de NN Marathon Rotterdam KWF Kankerbestrijding. Wij roepen elke deelnemer op om bij te dragen aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker.  Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de NN Marathon Rotterdam!

Gratis startbewijs

Als je je via KWF inschrijft én voor 13 januari 2025 minimaal 750 euro ophaalt aan sponsorgeld, koopt KWF jouw startbewijs en krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt! 

alLeen een actiepagina

Wil je graag het verschil maken voor KWF, maar niet minimaal 750 euro aan sponsorgeld ophalen? Regel dan zelf je startbewijs via de NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina. Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Ren en haal geld op met je collega’s

Als bedrijf kun je een grote impact maken terwijl je hardloopt. Ren tegen kanker tijdens de NN Marathon Rotterdam en haal geld op voor baanbrekend kankeronderzoek. Maak een teampagina aan en nodig je collega’s uit. Zet je (zakelijke) netwerk in om fondsen te werven voor jullie actie. Alle opbrengsten zijn per teamlid terug te vinden op jullie teampagina. Er zijn twee manieren om mee te doen met je bedrijf.

Onderzoek

1 op de 2 Nederlanders krijgt ooit kanker. Golazo is ervan overtuigd dat kanker bij veel meer mensen is te voorkomen. Ruim een derde van alle gevallen van kanker is namelijk toe te schrijven aan leefstijl- en omgevingsfactoren, zoals ongezond eten en te weinig beweging. Golazo ziet hier enorme kansen en gaat die uitdaging graag aan. Daarom koppelt Golazo hun sportevenementen aan KWF. Samen halen we geld op voor wetenschappelijk onderzoek. Onderzoek gericht op preventie, diagnostiek en behandeling tot kwaliteit van leven. Maar niet alleen wetenschappelijk onderzoek wordt gefinancierd. Ook krijgt een deel van de opbrengst een lokale bestemming, zoals ondersteuning van het familiehuis Daniël den Hoed, de IPSO-Centra voor leven met en na kanker en palliatieve zorg.