Inschrijven

Loop mee tijdens de 44ste editie van de NN Marathon Rotterdam, de grootstesnelste en bovendien #demooiste marathon van Nederland! Zowel de absolute wereldtop als tienduizenden lopers uit binnen- en buitenland finishen tijdens het marathonweekend op de heroïsche Coolsingel.

De NN Marathon Rotterdam is, mede door het vlakke parcours, één van de snelste marathons ter wereld. De honderdduizenden enthousiaste toeschouwers langs het parcours zorgen voor een waar volksfeest en zorgen ervoor dat geen andere marathon in Nederland de sfeer van #demooiste kan evenaren!

Naast de internationale marathon op zondag 13 april, is er op zaterdag 12 april een programma met diverse afstanden voor jong en oud.

Ren tegen kanker

Als je je via KWF inschrijft voor de hele marathon én voor 13 januari 2025 minimaal 750 euro ophaalt aan sponsorgeld, koopt KWF jouw startbewijs en krijg je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Jouw deelname draagt direct bij aan een beter leven voor mensen die te maken hebben met kanker. Met jouw eigen Ren tegen kanker actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt!