pers & media

Om toegang te krijgen tot het evenement is persaccreditatie vereist. Journalisten van kranten, persbureaus, weekbladen en websites alsmede fotografen die verslag willen doen van de NN Marathon Rotterdam dienen zich uiterlijk dinsdag 8 april 12:00 uur te accrediteren via NSP. Dit kan per e-mail: info@nsp.nl of via de website www.nsp.nl.

In aanloop naar de marathon wordt deze gedeeld.

In aanloop naar de marathon wordt deze gedeeld.

Hier kun je alle persberichten lezen. Stuur een mail naar info@marathonrotterdam.nl om opgenomen te worden in onze perslijst.

Beeldmateriaal

De logo’s, afbeeldingen en het campagnebeeld zijn via onderstaande knoppen te downloaden. Voor overig beeldmateriaal kunt u een verzoek indienen via het contactformulier.

Toestemming voor publicatie

Voor publicaties, advertenties en gebruik van het eventlogo of verwijzingen naar de NN Marathon Rotterdam is altijd toestemming nodig van organisator Golazo. Vul voor toestemming het contactformulier in. 

Bekijk hier de aftermovie van de NN Marathon Rotterdam 2024.

Helicoptervluchten

Mogelijk vinden op zondag 13 April 2025 helikoptervluchten plaats voor het vervaardigen van filmbeelden van de “NN Marathon Rotterdam 2025” ten behoeve van rechtstreekse verslaglegging. Het kan daarom zo zijn dat u de betreffende helikopter, een Airbus AS355, wat lager ziet vliegen dan u gebruikelijk gewend bent. Dit kan plaatsvinden tussen 09:45 en 16:45 lokale tijd.

Voor eventuele klachten kunt u contact opnemen met Heli Service Belgium, ts@hsb.be tel: 00 32 2 361 21 21 of de Inspectie Leefomgeving en Transport, 088-4890000 of aviation-approvals@ilent.nl