Scholen en verenigingen

Zaterdag 12 april

Bij de NN Marathon Rotterdam kan je met jouw school of vereniging meedoen aan de City Run Rotterdam (4,2km) en aan de NN Kids Runs (1 km en 2,5 km). Laat jullie school of vereniging zich in 2025 weer van haar sportiefste kant zien?

ren tegen kanker

Regel zelf je startbewijs via NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

aan welke onderdelen doen jullie mee?

NN Kids Runs

1 km & 2,5 KM

Bij de NN Kids Runs loop je samen met leeftijdsgenoten een afstand van 1 km of 2,5 km op zaterdagmiddag. De start en finish is op de Coolsingel. 

  • NN Kids Run 2,5 km: 7-15 jaar
  • NN Kids Run 1 km: 6-10 jaar
 
Je ontvangt per 10 deelnemers één coachnummer gratis. Dit geldt voor zowel de 1 km als 2,5 km. Met dit nummer kan een begeleider meelopen met de kinderen. Coaches ontvangen geen medaille.

City Run

4,2 KM

De City Run van 4,2 km is geschikt voor jong en oud. Iedereen vanaf 12 jaar kan meedoen aan dit onderdeel. Je start en finisht op de Coolsingel en loopt langs Rotterdamse highlights. 

Wil je als begeleider meelopen met de deelnemers? Schrijf jezelf dan ook in.


 

Scholendorp

Op 13 april wordt het Stadhuisplein omgetoverd tot een scholendorp met marktkramen. Hier kun je als school verzamelen en jullie spullen achterlaten. Bij jullie inschrijving kan je aangeven of jullie een gratis kraam willen, dit is mogelijk vanaf 50 deelnemers.

De uitgangen na de finish van de NN Kids runs zijn opgedeeld in 4 kleuren en vormen die corresponderen met de kleuren op de startnummers en polsbandjes. De coaches van groepen met meer dan 50 deelnemers kunnen daarna in het daarvoor bestemde vak de kinderen opvangen en lopen via een aparte uitgang terug naar het Scholpendorp. Deze uitgang wordt met kleuren en figuurtjes aangegeven, die corresponderen met het startnummer en de polsbandjes.

ren tegen kanker

Regel zelf je startbewijs via NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

eXTRA INFO

Op de Coolsingel tegenover het Stadhuis staat de gro-up corner waar wij verschillende leuke en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen, jongeren en ouders zijn welkom!

Jouw kind verdwaald? Kom naar de gro-up corner
Als jullie elkaar op de Coolsingel uit het oog verliezen, kun je bij ons terecht. Wij zorgen tijdens de NN Kids Run voor de opvang van de verdwaalde kind(eren).

Heb je hulp nodig bij het uitnodigen van de teamleden? Volg dan deze stappen:

1. Ga naar het dashboard van de contactpersoon van het bedrijf, dit kan via de link in de bevestigingsmail.

2. Klik op “toevoegen of wijzigen van teamleden”. 

3. Nodig een teamlid uit door het e-mailadres in te typen en vervolgens op versturen te klikken. De deelnemer ontvangt een uitnodiging per mail. Ook is het mogelijk om hier zelf alle deelnemers handmatig toe te voegen.

4. Via de link in de uitnodigingsmail komt de deelnemer in het registratieformulier. De deelnemer vult deze in en hoeft niet te betalen. De deelnemer kan er wel voor kiezen om extra producten te kopen indien van toepassing. Bijvoorbeeld een medaille graveren of BibBits, deze rekent de deelnemer dan af in het winkelwagentje 

5. De registratie komt vervolgens in het dashboard van de contactpersoon als voltooid te staan. Zo kan de contactpersoon bijhouden hoeveel plaatsen er voltooid, uitgenodigd en openstaand zijn.

De start en finish van de NN Kids Runs is op de Coolsingel. 

De NN Kids Runs 1 km start in wave A t/m E en de NN Kids Runs 2,5 km in A en B. Gebruik de ingang van het startvak (staat op het startnummer) zoals aangegeven op de plattegrond. De letter komt overeen met de borden bij de start. Zorg dat jullie minimaal 15 minuten van tevoren in het startvak staan.

Na de finish vragen wij jullie om direct door te lopen naar het verzorgingsgebied, waar jullie je medaille en drinken ontvangen.