NN Kids runs

Zaterdag 12 april

Tijdens de NN Kids Runs kun je kiezen uit 1 km of 2,5 km en loop je op een deel van het echte parcours van de NN Marathon Rotterdam. De start en finish is op de Coolsingel, waar je door duizenden toeschouwers wordt aangemoedigd. Je loopt samen met kinderen van jouw leeftijd.

Als je je via KWF inschrijft én 750 euro of meer aan sponsorgeld ophaalt, word je beloond met een gratis startbewijs en het unieke Ren tegen kanker-shirt!

Meedoen met je school of vereniging kan natuurlijk ook! 

Inbegrepen bij je inschrijving

extra te bestellen

parcours NN Kids Runs

Parcours

1 km & 2,5 KM

De start van de NN Kids Runs is op de Coolsingel, vlakbij het WTC waar de Marathon Sport Expo is. Vanaf hier loopt het parcours richting Leuvehaven naar de Erasmusbrug en keert van daaruit terug naar de beroemde Coolsingel. De finish is voor het Stadhuis waar onder dezelfde finishboog loopt als de marathonlopers. Hier ligt ook een welverdiende medaille voor je klaar!

aan welke NN Kids run doe jij mee?

NN Kids run 1 km

Aan de NN Kids Run 1 km kan iedereen tussen de 6 en 10 jaar oud meedoen. Je start in een wave met jouw leeftijdsgenoten.

Bij dit onderdeel is het mogelijk om als ouder of begeleider mee te lopen. Hiervoor kun je bij de registratie van het kind een coachnummer bijbestellen. Als coach ontvang je geen medaille.

NN Kids run 2,5 km

Aan de NN Kids Run 2,5 km kun je meedoen als je tussen de 7 en 15 jaar oud bent op de dag van het evenement. Samen met jouw leeftijdsgenoten ga je van start.

ren tegen kanker

Regel zelf je startbewijs via NN Marathon Rotterdam en maak een actiepagina bij KWF. Met jouw eigen Ren tegen kanker-actiepagina is fondsenwerven makkelijker dan je denkt. Elke euro telt! Haal je 500 euro of meer op? Dan ontvang je het unieke Ren tegen kanker-shirt. Uiteraard steunt KWF jou in het ophalen van donaties, met tips, tricks en mooie voorbeelden van actievoerders die jou voorgingen.

eXTRA INFO

Op de Coolsingel tegenover het Stadhuis staat de gro-up corner waar wij verschillende leuke en verrassende activiteiten organiseren. Alle kinderen, jongeren en ouders zijn welkom!

Jouw kind verdwaald? Kom naar de gro-up corner
Als jullie elkaar op de Coolsingel uit het oog verliezen, kun je bij ons terecht. Wij zorgen tijdens de NN Kids Run voor de opvang van de verdwaalde kind(eren).

De start en finish van de NN Kids Runs is op de Coolsingel. 

De NN Kids Runs 1 km start in wave A t/m E en de NN Kids Runs 2,5 km in A en B. Gebruik de ingang van het startvak (staat op het startnummer) zoals aangegeven op de plattegrond. De letter komt overeen met de borden bij de start. Zorg dat jullie minimaal 15 minuten van tevoren in het startvak staan.

Na de finish vragen wij jullie om direct door te lopen naar het verzorgingsgebied, waar jullie je medaille en drinken ontvangen.

De uitgangen na de finish van de NN Kids runs zijn opgedeeld in 4 kleuren en vormen die corresponderen met de kleuren op de startnummers en polsbandjes. Ouders en begeleiders kunnen de kinderen opwachten bij de juiste uitgang.