LDDK-20240414-0035 (1)

Marathonafstand NN Marathon Rotterdam in een recordtijd uitverkocht

Een week na het openen van de inschrijvingen, zijn alle beschikbare startbewijzen voor de marathonafstand al vergeven. Er zijn op dit moment geen startbewijzen meer beschikbaar voor de NN Marathon op zondag 14 april 2024, voor de overige onderdelen kan nog wel ingeschreven worden.

De marathonafstand van de NN Marathon Rotterdam is de grootste Nederlandse marathon. Afgelopen editie was #demooiste al uitverkocht. De 43e editie verbreekt hiermee een eigen record, nog nooit eerder was de marathonafstand zo snel uitverkocht.

“In de afgelopen 42 edities is het evenement uitgegroeid naar een marathon van internationale klasse. Wat dit evenement uniek maakt in zijn soort, is dat de NN Marathon Rotterdam echt omarmd wordt door de stad en haar inwoners. De populariteit van de marathon is de beloning van de jarenlange inspanning van een passievol team van betrokken medewerkers, vrijwilligers en partners.”, aldus Wilbert Lek, Directeur NN Marathon Rotterdam.

Wachtlijst
Het is op dit moment niet meer mogelijk om je in te schrijven voor de marathonafstand van de 43e editie. Mogelijk komen er nog een aantal startbewijzen later beschikbaar, bijvoorbeeld vanwege annuleringen. De organisatie biedt hardlopers die komend voorjaar in Rotterdam een marathon willen lopen de mogelijkheid om zich in te schrijven voor de wachtlijst. Indien er startbewijzen beschikbaar komen, zullen deze in de eerste plaats beschikbaar komen voor de mensen op de wachtlijst. Let op, dit biedt geen garantie dat je kunt deelnemen.

Andere onderdelen
Voor de andere onderdelen van het marathonweekend zijn er op moment nog wel startbewijzen beschikbaar. We raden iedereen aan niet lang te wachten met inschrijven, aangezien ook deze startbewijzen snel gaan.

Op zaterdag 13 april staan The Marathon Rotterdam Walk, Your Marathon Challenge, NN Kids Runs en City Run van 4,2km op het programma.

Op zondag 14 april kunnen hardlopers naast de uitverkocht marathon nog deelnemen worden aan de 1/4 Marathon en TBI Business Runs.

Deel dit bericht

Meer nieuws