20240414_102333_NN-MARATHON-ROTTERDAM_richardbrunsveld_040

De weersverwachting voor het marathonweekend

De klok telt langzaam af richting het marathonweekend en duizenden lopers maken zich klaar voor hun gekozen afstand. Een goede voorbereiding is daarbij essentieel, het is dus belangrijk om te weten wat de weersvoorspelling zal zijn. Met onze weersverwachting houden we je dagelijks op de hoogte van de laatste updates zodat jij goed voorbereid aan de start staan. 

Op zaterdag zal het mooi weer zijn in Rotterdam met droog weer en lekker veel zon! De temperatuur begint op 15 graden rond 09.00 uur en zal in de loop van de dag oplopen naar 22 graden. De wind met windkracht 4 komt uit het zuidwesten en zal matig aanvoelen met af en toe wat windstoten van windkracht 6. Een prachtige dag om te gaan wandelen of deel te nemen aan de Your Marathon Challenge, de NN Kids Runs en de City Run Rotterdam!

En ook op zondag is de weersverwachting nog steeds positief, er worden namelijk prima omstandigheden om in hard te lopen verwacht. De gehele dag is er droog weer voorspeld en zal er ook regelmatig een zonnetje doorbreken. De temperatuur loopt op van 12 graden om 10.00 uur naar 14 graden vanaf 15.00 uur. Er staat ’s ochtends een matige wind uit het westen, van windkracht 3. ’s Middags zal de wind iets toenemen naar windkracht 4. Kortom, een mooie dag voor supporters én alle deelnemers aan de 1/4 Marathon Rotterdam en de NN Marathon Rotterdam!

Laatste update: zaterdag 13 april

Deel dit bericht

Meer nieuws